Ontmoet onze geweldige trainers!


Bilal Bousbaa
‘Kwaliteit trainingen voor een scherpe prijs’
Ik ben 20 jaar oud en oprichter van deze academie, ik ga  mijn 6de jaar in als trainer. Al 3 jaarben ik  in het bezit van mijn UEFA C diploma die ik bij de KNVB heb behaald. Verder heb ik verschillende leeftijdscategorieën getraind in de afgelopen 5 jaar. Op dit moment ben ik hoofdtrainer van de o15-1 en van de kabouters van JSV in nieuwegein. Beschik  al over enige ervaring betreft academies, heb 4 jaar bij MNSA gespeeld als speler. Deze ervaring neem ik graag mee naar mijn academie. Ben deze academie gestart omdat ik spelers en speelsters een boost in hun ontwikkeling wil geven uit de hand van mijn eigen ervaring. De academie beschikt over een jong getalenteerde groep trainers, die door hun leeftijd weten wat er speelt bij de opkomende jeugd. 
Wil jij buiten je eigen club progressie boeken als speler. Meld je dan nu aan en wie weet zie ik je snel?


Moreno de Joode
‘Kwaliteit trainingen voor een scherpe prijs’
Ik ben 21 jaar oud en voetbal al zo lang als ik me kan herinneren, ik geef al 4 jaar trainingen in het jeugdvoetbal. Bij Fc Breukelen heb ik de JO11-1 en de JO8-1 getraind en bij VV de Meern de JO14-1 en de JO15-1.
In mijn tijd bij VV de Meern heb ik mijn UEFA C diploma behaald. Daarnaast ben ik werkzaam geweest bij de Simon Tahamata Soccer Acedemy in Amsterdam.
Wij gaan jullie veel leren en vooral met heel veel plezier. Zie ik je snel ?


Samed Yüce
‘Kwaliteit trainingen voor een scherpe prijs’
Ik kom uit Tiel en ben 20 jaar oud. In de afgelopen 3 jaar ben ik trainer geweest bij verschillende clubs uit de regio, daarnaast werk ik in de jongeren begeleiding. 
Sociaal zijn en een band creëeren met onze deelnemers is voor mij erg belangrijk en vooral dat iedereen plezier heeft en zichzelf kan zijn. Ik ben super enthousiast om jullie mentaal sterker te maken en dit mee te nemen in jou ontwikkeling. Zie ik je snel?


Jop van der Horst
‘Kwaliteit trainingen voor een scherpe prijs’
Ik ben 19 jaar oud. Ik geef nu 5 jaar training aan kinderen van allemaal verschillende leeftijden. Verder ben ik 2 jaar in het bezit van mijn UEFA C diploma van de knvb waardoor ik als trainer gediplomeerd ben. Hier heb ik enorm veel geleerd en probeer dit mee te nemen samen met andere ervaringen om zo goed mogelijke trainingen te geven. Deze trainingen geef ik niet alleen bij amateurverenigingen, maar ook bij de knvb (voetbalkampen). Ik werk graag vanuit deze visie van training geven en deze visie komt ook terug bij onze academie. Hierdoor kan je veel leren met zeker veel plezier! Zie ik je snel?


Mohamed Chari
‘Kwaliteit trainingen voor een scherpe prijs’
Ik ben 19 jaar oud. Ik geef al 4 jaar training en begin nu aan mijn 5e seizoen. Verder heb ik al 2 jaar een diploma genaamd UEFA C en dit is een diploma dat wordt uitgereikt door de knvb. Met name in mijn laatste 2 seizoenen nadat ik mijn diploma had behaald heb ik de meeste vooruitgang geboekt als trainer en heb bepaalde zaken binnen het voetbal beter leren begrijpen, omdat ik ook onder begeleiding was van een knvb docent die zelf docenten opleid binnen de knvb. Binnen deze academie wil ik spelers progressie zien boeken aan de hand van onze visie. Zie ik je snel?